Skip to main content

Rregullojm këto shërbime online ?

Të gjitha shërbimet që zhvillohen në Website.• Website me.com  -  me cloud.host.google
• Bandwith                  palimit
• E-mail të veqant      palimit
• WebSpeed               100% i Garantuar
• Trafik përballues     palimit

• Konfigurimi i DNS 
• Redirekt linqet
• Modifikim të SSL për siguri të websajtit,

• Transfer i Website-ve & Modifikim


• SEO System,
• Logo Dizajn,
• Lokacion për biznes në Google,


• Trafik të sigurt me garancion,
  marketing origjinal për website me.com
  Ranklist e trafikut e pranuar nga Alexa.

Top shtetet:                  Qytetet në Kosovë:

• United States                  • Ferizaji
• Canada                            • Gjakova 
• United Kingdom             • Gjilani
• Germany                         • Mitrovica
• Switzerland                     • Peja
• Netherlands                    • Prishtina 
• Ireland                             • Prizreni


Për qmime rreth secilit sherbim, na kontaktoni permes numrit kontaktues:

+383 45 837 805

Mjeshtër i shërbimeve: Arbnor Kongjeli.


Comments

PRISTINA DISTRICT WEATHER

Popular posts from this blog

Kush eshte Arbnor Kongjeli !

              Arbnor Kongjeli  më 01/01/1992 Vendlindja Teqe, Lipjan Emër tjetër Branor Gjelinko Kombësia Kosovar Nënshtetësia Kosovar Shkolla e kryer SH.M.P "Adem Gllavica" Lipjan Profesioni Programer, Dizajnues, Këngëtar Vitet aktiv 2010 - 2020 Kompania 12profile.com ® Organizata Ardhmeria Rinore per Talent - ART E njohur për  NRK Vepra të njohura Shpikja e rrjetit social. Qyteti ku jeton Lipjan Prindër Bajram Kongjeli, Fatime Kongjeli Website Uebfaqja personale:  www.arbnorkongjeli.com Programer në: www.12profile.com Arbnor Kongjeli  ka lindur me datën 01/01/1992 në fshatin Teqe komuna e Lipjanit në Kosovë. Profesioni:  Hip-Hop/Rap Artist I njohur me Nofkën:   NRK  - No Rap Killer Filloj nga Viti:  2008 Prindërit e  Arbnor -it: Bajram Kongjeli Fatime Rexha Kongjeli

Arbnor Kongjeli për Revisten Paqja 2010/2011

MMbrëmja e maturës me emocione të përziera Nata e veçantë - matura Të qenit i veçantë në mbrëmjen e maturës, në këtë kohë, nuk është edhe e lehtë, ngase veçantia edhe pse në shikim të parë duket reale, në disa raste edhe mund të dështojë. Arbnor Kongjeli: Matura me gëzim e pikëllim Arbnor Kongjeli, maturant nga shkolla e mesme profesionale Adem Gllavica, në Lipjan, thotë se e pret me padurim mbrëmjen e maturës. “Edhe pak ditë e kemi mbrëmjen e maturës dhe po e pres me padurim, por edhe me pikëllim këtë natë. Me padurim se do të jetë një mbrëmje e veçantë për mua, kurse me pikëllim se nuk do të jemi më bashkë në bankat shkollore si dikur”, - thotë ai. Ai shton se nga ajo që ka kuptuar nga profesorët dhe nga ushtrimet e bëra për testet, shpreson se duhet t’i kalojë për t’u regjistruar në fakultet. Në tërësi mendon se testet nuk janë edhe shumë të vështira, por vetëm duhet pak angazhim. I pyetur se sa do të investojë për mbrëmjen e maturës dhe a ja vlen investimi që do të bë