Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2020

12 mënyra me të cilat mund të fitoni para online !

Për shumë njerëz, fitimi i parave në internet do të ishte një ëndërr absolute e bërë realitet.  Nëse ata mund të gjejnë një mënyrë për të fituar para me një faqe në internet ose ndonjë sipërmarrje tjetër në internet, ata mund të lënë punën e tyre për t'u përqëndruar në sipërmarrjen, të kalojnë më shumë kohë me familjen e tyre dhe më në fund të marrin përsëri kontrollin e kohës dhe jetës së tyre. Gjëja e çmendur është, të fitosh para online nuk është një ëndërr e çuditshme.  Unë kam qenë duke e bërë atë për gati një dekadë tani me faqen time të internetit të mirë financiare.  Unë gjithashtu njoh mijëra njerëz të tjerë që po fitojnë para online në mënyrën e tyre me faqet e internetit, kurset ose strategjitë unike të marketingut. Tani, këtu është lajmi i mirë.  Shumica e strategjive të të ardhurave në internet nuk janë aq të komplikuara.  Si çdo sipërmarrje biznesi, të ardhurat tuaja në internet duan kohë për tu rritur.  Ju duhet të jeni të gatshëm të kushtoni kohën dhe energjinë e ne

Kush eshte Arbnor Kongjeli !

              Arbnor Kongjeli  më 01/01/1992 Vendlindja Teqe, Lipjan Emër tjetër Branor Gjelinko Kombësia Kosovar Nënshtetësia Kosovar Shkolla e kryer SH.M.P "Adem Gllavica" Lipjan Profesioni Programer, Dizajnues, Këngëtar Vitet aktiv 2010 - 2020 Kompania 12profile.com ® Organizata Ardhmeria Rinore per Talent - ART E njohur për  NRK Vepra të njohura Shpikja e rrjetit social. Qyteti ku jeton Lipjan Prindër Bajram Kongjeli, Fatime Kongjeli Website Uebfaqja personale:  www.arbnorkongjeli.com Programer në: www.12profile.com Arbnor Kongjeli  ka lindur me datën 01/01/1992 në fshatin Teqe komuna e Lipjanit në Kosovë. Profesioni:  Hip-Hop/Rap Artist I njohur me Nofkën:   NRK  - No Rap Killer Filloj nga Viti:  2008 Prindërit e  Arbnor -it: Bajram Kongjeli Fatime Rexha Kongjeli

Rregullojm këto shërbime online ?

Të gjitha shërbimet që zhvillohen në Website. • Website me.com  -  me cloud.host.google • Bandwith                  palimit • E-mail të veqant      palimit • WebSpeed               100% i Garantuar • Trafik përballues     palimit • Konfigurimi i DNS  • Redirekt linqet • Modifikim të SSL për siguri të websajtit, • Transfer i Website-ve & Modifikim • SEO System, • Logo Dizajn, • Lokacion për biznes në Google, • Trafik të sigurt me garancion,   marketing origjinal për website me.com   Ranklist e trafikut e pranuar nga Alexa. Top shtetet:                  Qytetet në Kosovë: • United States                  •  Ferizaji • Canada                            •  Gjakova   • United Kingdom             •  Gjilani • Germany                         •  Mitrovica • Switzerland                     •  Peja • Netherlands                    •  Prishtina   • Ireland                             •  Prizreni Për qmime rreth secilit sherbim, na kontak
PRISTINA DISTRICT WEATHER