Skip to main content

10 hapat për kijimin e një vebsajti te mrekullueshëmPërmbajtja është magnet i faqes tuaj të internetit dhe një mjet kyç për të ndihmuar në arritjen e objektivave të marketingut të kompanisë suaj. Nëse jeni duke kërkuar të bëni një redesign të plotë ose thjesht dëshironi të bëni përmirësime në faqen tuaj, është e rëndësishme që të keni një strategji solide përmbajtjeje.1. Identifikoni propozimin tuaj unik të vlerës.

Përdoreni këtë si një bazë për përmbajtjen që do të krijoni për faqen tuaj të re. Duke u siguruar që përmbajtja jote është e shënjestruar dhe e rëndësishme për njerëzit që dëshironi të arrini është kritike për suksesin e faqes tuaj. Doni që propozimi juaj i vlerës së veçantë të jetë i shquar në faqen tuaj dhe në të gjithë përmbajtjen tuaj.2. Kryerja e një auditimi të përmbajtjes së internetit.

Para se të krijoni përmbajtje të re, përcaktoni se çfarë përmbajtje keni dhe ku shihni vrima që duhet të plotësohen. Çfarë përmbajtje duhet të ri-shkruhet? Cilat pjesë të përmbajtjes po performojnë mirë? Dokumentoni të gjithë përmbajtjen që keni dhe çfarë mund të qëndroni, çfarë duhet të rifreskoheni dhe çfarë duhet të bëni. Kjo do t'ju japë një pasqyrë të qartë se sa përmbajtje ju duhet dhe ku të filloni.3. Cakton secilin nga personat tuaj.

Është e domosdoshme të krijoni përmbajtje për faqen tuaj te internetit me audiencën tuaj në mendje. Personat blerës ju ndihmojnë të shikoni pamjen e llojit të njerëzve që po përpiqeni të arrini. Duke përcaktuar personazhet kryesore të blerësit tuaj, ju mund të krijoni përmbajtje të synuar dhe të përshtatshme për interesat dhe nevojat e tyre. Përmbajtja juaj ka për qëllim t'u përgjigjet pyetjeve të tyre, të edukojë dhe të adresojë pikat e tyre të dhimbjes.4. Përmbajtja e përmbajtjeve në ciklin e jetës së klientit.

Përveç kësaj, përmbajtja jote duhet të çojë perspektivat tuaja poshtë gypave të shitjeve. Faqja e internetit duhet të ketë një përmbajtje të ndryshme që adreson pyetje ose shqetësime të ndryshme në varësi të vendit ku konsumatori është në gyp, nga vetëdijesimi për të blerë në avokim. Për shembull, një blog është i madh për ndërtimin e vetëdijes dhe përgjigjjes së pyetjeve të përgjithshme në lidhje me produktet, shërbimet ose industrinë tuaj. Por, për një klient që vlerëson kompaninë tuaj për blerje, një rast studimi ose dëshmi është më i përshtatshëm.5. Përfshini përmbajtjen esenciale.

Me një strategji solide, qëllimi është të ketë një qëllim të veçantë dhe audiencë për çdo pjesë të përmbajtjes. Mbani mend, njerëzit përdorin internetin për të kryer hulumtime dhe zbuluar informacione, prandaj sigurohuni që të përdorni përmbajtjen tuaj të internetit si një mundësi për të edukuar perspektivat rreth kompanisë suaj, procesit tuaj dhe produkteve dhe shërbimeve tuaja. Disa nga përmbajtjet e domosdoshme për tu përfshirë në faqen tuaj të internetit janë:- Blog të kompanisë- Përmbajtja Premium (dmth. Gazeta, libra elektronikë)- Informacion mbi shërbimin / produktin- Studime të rasteve dhe dëshmi- Portfolio / galeri produktesh- Përmbushja e "rreth" faqes- Njerëzit- Procesi- FAQs- Videot (dmth. Kulturën e kompanisë, deshmitarët e klientit)6. Shkruani kopjen web imponuese.

Merrni kohë për të krijuar kopje që informon, edukon dhe udhëzon audiencën tuaj. Gjatësia e kopjes tuaj duhet të përcaktohet nga qëllimi i faqes dhe mesazhi juaj i përgjithshëm, por një minimum prej 300 fjalësh është një rregull i mirë. Statistikat, hulumtimet dhe kuotat janë mënyra efektive për të shtuar substancën në kopjen tuaj. Sigurohuni që të korrigjoni plotësisht. Asgjë nuk mund të prishë kopjen bindëse dhe të bëjë një përshtypje të keqe të parë si gabimet gabim ose gabimet e pikësimit.7. Përdorni gjuhën e duhur.

Kur filloni të shkruani përmbajtje, është e rëndësishme të flisni me gjuhën e njëjtë si audienca juaj. Për shembull, nëse shitet softueri i kontabilitetit, ndoshta do të keni klientë që sapo po fillojnë në kontabilitet dhe disa që janë më të avancuara dhe vetëm në kërkim të një produkti më të mirë. Për përmbajtjen e synuar drejt fillestarëve, ju do të dëshironi të jeni të sigurtë që nuk përdorni zhargon teknik që ata nuk e kuptojnë. Në anën e rrokullisjes, ju doni të jeni më teknik kur i orientoni klientët tuaj më të avancuar në mënyrë që ata të dinë se jeni një ekspert në industrinë tuaj.Pasi të keni vendosur llojin e përmbajtjes që ju nevojitet, është e rëndësishme që ta organizoni dhe të zhvilloni një orar strategjik për të siguruar që të gjitha këto të realizohen. Vendosni nëse doni të përqëndroheni së pari në një person të veçantë, industri specifike ose në fazën e ndërgjegjësimit të ciklit të blerjes. Përcaktoni llojin e përmbajtjes që dëshironi të krijoni së pari dhe pastaj filloni të përcaktoni një orar. Kjo përfshin temat që do të mbuloni, sa shpesh do të publikoni dhe datat që do të publikohen. Ne rekomandojmë planifikimin e një tremujori të vitit në një kohë.8. Zhvilloni një orar të përmbajtjes.

Një strategji e përmbajtjes do të udhëheqë planet tuaja për atë, ku dhe kur krijimi i përmbajtjes. Me përditësimet më të fundit të algoritmeve të Google, të kesh llojin e duhur të përmbajtjes është më e rëndësishme se kurrë. Dhe nëse nuk e keni prekur përmbajtjen në faqen tuaj në një kohë, ndoshta është e nevojshme për një freskim. Ne kemi përshkruar disa hapa kyç në zhvillimin e një strategjie solide, të fokusuar në konsumatorë, për përmbajtjen e faqes suaj të internetit.9. Caktoni njerëzit e duhur.

Një pjesë e një orari të përmbajtjes përfshin zhvillimin e një procesi për shkrimin e përmbajtjes. Ju duhet t'i caktoni njerëzit në firmën tuaj që të jenë përgjegjës për të kontribuar në përmbajtjen. Nëse ju nuk keni kapacitet brenda kompanisë tuaj, atëherë të punësojë një agjenci ose copywriter i pavarur që është i besueshëm dhe i zellshëm me afatet. Duke përcaktuar qartë se kush është përgjegjës për përmbajtjen e firmës tuaj, do të ketë llogaridhënie dhe do të sigurojë qëndrueshmëri me botimin tuaj.10. Matni dhe përcillni performancën.

Çelësi për të patur një strategji të fortë për përmbajtjen e uebit është ta mbash të rëndësishme për auditorin tënd. Kjo do të thotë vazhdimisht vlerësimi dhe ndjekja e performancës së të gjithë përmbajtjeve tuaja. Shikoni cilat pjesë janë duke u ndarë, cilat faqe po shihen dhe çfarë nuk po merr shumë tërheqje. Kjo do të ndihmojë në përcaktimin e asaj që po bëni mirë dhe atë që ju duhet të bëni ndryshe. Mbani faqen tuaj të internetit të freskët dhe të rëndësishme me një strategji të përcaktuar për krijimin e përmbajtjeve të reja që ecin përpara.Strategjia e përmbajtjes së faqes është thelbësore.

Duke pasur një strategji të qëndrueshme të përmbajtjes së uebfaqes është kritike në peizazhin dixhital të sotëm ku renditja e motor kërkimeve dhe gjetja e gjetjeve në internet nga perspektivat është e shtyrë nga përmbajtja cilësore. Duke ndjekur këto hapa, ju jeni në një rrugë për të krijuar përmbajtje të suksesshme në uebfaqe që do të rrisin trafikun dhe do të gjenerojnë pista për biznesin tuaj.

PRISTINA DISTRICT WEATHER

Popular posts from this blog

Kush eshte Arbnor Kongjeli !

              Arbnor Kongjeli  më 01/01/1992 Vendlindja Teqe, Lipjan Emër tjetër Branor Gjelinko Kombësia Kosovar Nënshtetësia Kosovar Shkolla e kryer SH.M.P "Adem Gllavica" Lipjan Profesioni Programer, Dizajnues, Këngëtar Vitet aktiv 2010 - 2020 Kompania 12profile.com ® Organizata Ardhmeria Rinore per Talent - ART E njohur për  NRK Vepra të njohura Shpikja e rrjetit social. Qyteti ku jeton Lipjan Prindër Bajram Kongjeli, Fatime Kongjeli Website Uebfaqja personale:  www.arbnorkongjeli.com Programer në: www.12profile.com Arbnor Kongjeli  ka lindur me datën 01/01/1992 në fshatin Teqe komuna e Lipjanit në Kosovë. Profesioni:  Hip-Hop/Rap Artist I njohur me Nofkën:   NRK  - No Rap Killer Filloj nga Viti:  2008 Prindërit e  Arbnor -it: Bajram Kongjeli Fatime Rexha Kongjeli

Arbnor Kongjeli për Revisten Paqja 2010/2011

MMbrëmja e maturës me emocione të përziera Nata e veçantë - matura Të qenit i veçantë në mbrëmjen e maturës, në këtë kohë, nuk është edhe e lehtë, ngase veçantia edhe pse në shikim të parë duket reale, në disa raste edhe mund të dështojë. Arbnor Kongjeli: Matura me gëzim e pikëllim Arbnor Kongjeli, maturant nga shkolla e mesme profesionale Adem Gllavica, në Lipjan, thotë se e pret me padurim mbrëmjen e maturës. “Edhe pak ditë e kemi mbrëmjen e maturës dhe po e pres me padurim, por edhe me pikëllim këtë natë. Me padurim se do të jetë një mbrëmje e veçantë për mua, kurse me pikëllim se nuk do të jemi më bashkë në bankat shkollore si dikur”, - thotë ai. Ai shton se nga ajo që ka kuptuar nga profesorët dhe nga ushtrimet e bëra për testet, shpreson se duhet t’i kalojë për t’u regjistruar në fakultet. Në tërësi mendon se testet nuk janë edhe shumë të vështira, por vetëm duhet pak angazhim. I pyetur se sa do të investojë për mbrëmjen e maturës dhe a ja vlen investimi që do të bë

Rregullojm këto shërbime online ?

Të gjitha shërbimet që zhvillohen në Website. • Website me.com  -  me cloud.host.google • Bandwith                  palimit • E-mail të veqant      palimit • WebSpeed               100% i Garantuar • Trafik përballues     palimit • Konfigurimi i DNS  • Redirekt linqet • Modifikim të SSL për siguri të websajtit, • Transfer i Website-ve & Modifikim • SEO System, • Logo Dizajn, • Lokacion për biznes në Google, • Trafik të sigurt me garancion,   marketing origjinal për website me.com   Ranklist e trafikut e pranuar nga Alexa. Top shtetet:                  Qytetet në Kosovë: • United States                  •  Ferizaji • Canada                            •  Gjakova   • United Kingdom             •  Gjilani • Germany                         •  Mitrovica • Switzerland                     •  Peja • Netherlands                    •  Prishtina   • Ireland                             •  Prizreni Për qmime rreth secilit sherbim, na kontak