Preskoči na glavno vsebino

10 korakov za ustvarjanje odlične spletne straniVsebina je magnet vašega spletnega mesta in ključno orodje za doseganje tržnih ciljev vašega podjetja. Če želite narediti popolno prenovo ali želite samo izboljšati svoje spletno mesto, je pomembno, da imate trdno strategijo vsebine.


1. Ugotovite svojo edinstveno vrednostno ponudbo.

Uporabite to kot osnovo za vsebino, ki jo boste ustvarili za novo spletno mesto. Zagotavljanje, da je vaša vsebina ciljno usmerjena in ustrezna ljudem, ki jih želite doseči, je ključnega pomena za uspeh vašega spletnega mesta. Želite, da vaša edinstvena vrednostna vrednost izstopa na vašem spletnem mestu in v celotni vsebini.2. Izvedite revizijo spletne vsebine.

Pred ustvarjanjem nove vsebine določite, katero vsebino imate in kje vidite luknje, ki jih je treba zapolniti. Katero vsebino je treba na novo napisati? Kateri deli vsebine se dobro obnesejo? Dokumentirajte vso vsebino, ki jo imate, in kaj lahko ostanete, kaj morate osvežiti in kaj morate storiti. Tako boste dobili jasno predstavo o tem, koliko vsebine potrebujete in kje začeti.3. Dodelite vsako osebo.

Nujno je ustvariti vsebino za vaše spletno mesto z mislijo na vaše občinstvo. Kupci vam pomagajo pogledati ljudi, ki jih želite doseči. Z opredelitvijo glavnih likov vašega kupca lahko ustvarite vsebino, ki je ciljno usmerjena in prilagojena njihovim interesom in potrebam. Vaša vsebina je namenjena odgovarjanju na njihova vprašanja, izobraževanju in reševanju njihovih bolečih točk.4. Vsebinska vsebina v življenjskem ciklu stranke.

Poleg tega bi morala vaša vsebina usmeriti vaše potencialne kupce po prodajnem cevovodu. Spletno mesto mora imeti drugačno vsebino, ki obravnava različna vprašanja ali pomisleke, odvisno od tega, kje je potrošnik v lijaku, od ozaveščenosti do nakupa do zagovorništva. Blog je na primer odličen za ozaveščanje in odgovarjanje na splošna vprašanja o vaših izdelkih, storitvah ali panogi. Toda za stranko, ki ceni vaše podjetje za nakup, je primernejša študija primera ali dokaz.5. Vključite bistveno vsebino.

S trdno strategijo je cilj imeti določen namen in občinstvo za vsak del vsebine. Ne pozabite, da ljudje uporabljajo internet za raziskovanje in odkrivanje informacij, zato ne pozabite uporabiti svoje internetne vsebine kot priložnost za izobraževanje potencialnih strank o vašem podjetju, vašem procesu in vaših izdelkih in storitvah. Nekatere bistvene vsebine, ki jih je treba vključiti na vaše spletno mesto, so: - spletni dnevnik podjetja - vrhunska vsebina (tj. Glasila, e-knjige) - informacije o storitvah / izdelkih - študije primerov in dokazi - portfelj / galerija izdelkov - izpolnitev spletnega mesta "o" - Ljudje - Proces - Pogosta vprašanja - Video posnetki (tj. Kultura podjetja, priče strank)6. Napišite prepričljivo spletno kopijo.

Vzemite si čas, da ustvarite kopije, ki informirajo, izobražujejo in usmerjajo vaše občinstvo. Dolžino vaše kopije je treba določiti glede na namen strani in vaše splošno sporočilo, vendar je vsaj 300 besed dobro pravilo. Statistika, raziskave in citati so učinkovit način za dodajanje snovi vaši kopiji. Pazite, da boste v celoti popravili. Nič ne more pokvariti prepričljive kopije in narediti slabega prvega vtisa, kot so napake ali ločila.7. Uporabite pravi jezik.

Ko začnete pisati vsebino, je pomembno, da govorite isti jezik kot občinstvo. Na primer, če prodajate računovodsko programsko opremo, boste verjetno imeli stranke, ki se šele začnejo ukvarjati z računovodstvom, in nekatere, ki so bolj napredne in iščejo boljši izdelek. Za vsebino, namenjeno začetnikom, se prepričajte, da ne uporabljate tehničnega žargona, ki ga ne razumejo. Na drugi strani želite biti bolj tehnični pri usmerjanju svojih naprednejših strank, da bodo vedeli, da ste strokovnjak v svoji panogi. Ko se odločite za vrsto vsebine, ki jo potrebujete, je pomembno, da jo organizirate in razvijete strateški načrt za zagotovitev, da se vse to doseže. Odločite se, ali se želite najprej osredotočiti na določeno osebo, panogo ali na fazo ozaveščenosti o nakupnem ciklu. Najprej določite vrsto vsebine, ki jo želite ustvariti, nato pa začnite nastavljati urnik. To vključuje teme, ki jih boste pokrivali, kako pogosto boste objavljali in datume, ki bodo objavljeni. Priporočamo, da načrtujete eno četrtino leta hkrati.8. Razvijte urnik vsebin.

Strategija vsebine bo vodila vaše načrte, kje, kdaj in kdaj ustvariti vsebino. Z najnovejšimi posodobitvami Googlovega algoritma je ustrezna vrsta vsebine pomembnejša kot kdaj koli prej. In če se že nekaj časa niste dotaknili vsebine na svojem spletnem mestu, je verjetno treba za osvežitev. Opisali smo nekaj ključnih korakov pri razvoju trdne strategije, usmerjene k strankam, za vsebino vašega spletnega mesta.9. Dodelite prave ljudi.

Del urnika vsebin vključuje razvoj postopka za pisanje vsebine. V svojem podjetju morate določiti ljudi, ki bodo odgovorni za prispevanje k vsebini. Če v svojem podjetju nimate zmogljivosti, najemite agencijo ali samostojnega pisca besedil, ki je zanesljiv in skrben z roki. Z jasno opredelitvijo, kdo je odgovoren za vsebino vašega podjetja, boste prevzeli odgovornost in zagotovili skladnost z vašo objavo.


10. Izmerite in sledite uspešnosti.

Ključno za močno strategijo spletne vsebine je, da je ustrezna za vaše občinstvo. To pomeni nenehno ocenjevanje in sledenje uspešnosti vse vaše vsebine. Oglejte si, kateri deli so v skupni rabi, katere strani si ogledujete in kaj ne pritegne veliko. To vam bo pomagalo ugotoviti, kaj dobro počnete in kaj morate storiti drugače. Poskrbite, da bo vaše spletno mesto sveže in relevantno z določeno strategijo za ustvarjanje novih vsebin, ki se premikajo naprej.Strategija vsebine strani je bistvenega pomena.

Dosledna strategija vsebine spletnih mest je ključnega pomena v današnji digitalni pokrajini, kjer uvrstitev iskalnikov in iskanje spletnih izsledkov temelji na kakovostni vsebini. Če sledite tem korakom, ste na poti k ustvarjanju uspešne vsebine spletnega mesta, ki bo povečala promet in ustvarila potencialne stranke za vaše podjetje.

PRISTINA DISTRICT WEATHER

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Kdo je Arbnor Kongjeli!

Arbnor Kongjeli dne 01.01.1992 Rojstni kraj Teqe, Lipjan Drugo ime Branor Gjelinko Kosovska narodnost Kosovsko državljanstvo Šola je zaključila SH.M.P "Adem Gllavica" Lipjan Poklic programer, oblikovalec, pevec Aktivna leta 2010 - 2020 Podjetje 12profile.com ® Organizacija za prihodnost mladih talentov - ART Znan po NRK Priljubljena dela Izum socialne mreže. Mesto, v katerem živi Lipjan Starši Bajram Kongjeli, Fatime Kongjeli Spletna stran Osebna spletna stran: www.arbnorkongjeli.com Programer v: www.12profile.com Arbnor Kongjeli se je rodil 01.01.1992 v vasi Teqe, občina Lipjan na Kosovu. Poklic: hip-hop / rap izvajalec Znan kot: NRK - No Rap Killer Od leta 2008 Arbnorjevi starši: Bajram Kongjeli Fatime Rexha Kongjeli

Ali te storitve urejamo na spletu ?

Vse storitve, razvite na spletnem mestu. • Spletno mesto z.com - z cloud.host.google • Omejitev pasovne širine • posebna palim e-pošta • WebSpeed ​​100% zagotovljen • Ugoden palm promet • Konfiguracija DNS • Preusmeritvene povezave • Sprememba SSL za varnost spletnega mesta, • Prenos in sprememba spletnega mesta • SEO sistem, • Oblikovanje logotipov, • lokacija podjetja v Googlu • varen promet z garancijo,    izvirno trženje spletnega mesta z.com    Seznam prometnih uvrstitev prejela Alexa. Top države:                      Mesta na Kosovu: • ZDA                              • Ferizaji • Kanada                          • Đakovica • Združeno kraljestvo      • Gjilan • Nemčija                         • Mitrovica • Švica                              • Peja • Nizozemska                   • Priština • Irska                               • Prizren Za cene okoli posamezne storitve nas kontaktirajte preko kontaktne številke: +383 45 837 80

12 načinov, kako lahko zaslužite na spletu!

Za marsikoga bi bilo služenje denarja prek spleta absolutne sanje. Če lahko najdejo način, kako zaslužiti s spletno stranjo ali katerim koli drugim spletnim podvigom, lahko zapustijo službo, da se osredotočijo na podjetništvo, več časa preživijo s svojo družino in še več, da si končno povrnejo nadzor nad svojim časom in življenjem. Noro je, da služenje denarja prek spleta ni čudno sanje. Z dobro finančno spletno stranjo to počnem že skoraj desetletje. Poznam tudi tisoče drugih, ki na svoj način zaslužijo prek spleta z edinstvenimi spletnimi mesti, tečaji ali tržnimi strategijami. Tukaj je dobra novica. Večina spletnih strategij prihodkov ni tako zapletenih. Kot vsak poslovni podvig tudi vaš spletni dohodek potrebuje čas za rast. Biti morate pripravljeni posvetiti čas in energijo, ki sta potrebni, da svojo idejo umaknete s tal, in gramoz se morate držati, tudi če je vaše potovanje počasno, ko prvič začnete. Če želite zaslužiti prek spleta, vendar niste prepričani, kje začeti