Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2019

10 hapat për kijimin e një vebsajti te mrekullueshëm

Përmbajtja është magnet i faqes tuaj të internetit dhe një mjet kyç për të ndihmuar në arritjen e objektivave të marketingut të kompanisë suaj. Nëse jeni duke kërkuar të bëni një redesign të plotë ose thjesht dëshironi të bëni përmirësime në faqen tuaj, është e rëndësishme që të keni një strategji solide përmbajtjeje. 1. Identifikoni propozimin tuaj unik të vlerës. Përdoreni këtë si një bazë për përmbajtjen që do të krijoni për faqen tuaj të re. Duke u siguruar që përmbajtja jote është e shënjestruar dhe e rëndësishme për njerëzit që dëshironi të arrini është kritike për suksesin e faqes tuaj. Doni që propozimi juaj i vlerës së veçantë të jetë i shquar në faqen tuaj dhe në të gjithë përmbajtjen tuaj. 2. Kryerja e një auditimi të përmbajtjes së internetit. Para se të krijoni përmbajtje të re, përcaktoni se çfarë përmbajtje keni dhe ku shihni vrima që duhet të plotësohen. Çfarë përmbajtje duhet të ri-shkruhet? Cilat pjesë të përmbajtjes po performojnë mirë? Dokume

Arbnor Kongjeli për Revisten Paqja 2010/2011

MMbrëmja e maturës me emocione të përziera Nata e veçantë - matura Të qenit i veçantë në mbrëmjen e maturës, në këtë kohë, nuk është edhe e lehtë, ngase veçantia edhe pse në shikim të parë duket reale, në disa raste edhe mund të dështojë. Arbnor Kongjeli: Matura me gëzim e pikëllim Arbnor Kongjeli, maturant nga shkolla e mesme profesionale Adem Gllavica, në Lipjan, thotë se e pret me padurim mbrëmjen e maturës. “Edhe pak ditë e kemi mbrëmjen e maturës dhe po e pres me padurim, por edhe me pikëllim këtë natë. Me padurim se do të jetë një mbrëmje e veçantë për mua, kurse me pikëllim se nuk do të jemi më bashkë në bankat shkollore si dikur”, - thotë ai. Ai shton se nga ajo që ka kuptuar nga profesorët dhe nga ushtrimet e bëra për testet, shpreson se duhet t’i kalojë për t’u regjistruar në fakultet. Në tërësi mendon se testet nuk janë edhe shumë të vështira, por vetëm duhet pak angazhim. I pyetur se sa do të investojë për mbrëmjen e maturës dhe a ja vlen investimi që do të bë
PRISTINA DISTRICT WEATHER